kraanspoor 581033 se amsterdam020 205 04 35info@nr6.nl

Bureau

Wij maken creatieve communicatie met blijvende impact. Voor én samen met jouw belangrijkste stakeholders. Want groeien doe je niet alleen. Impactvol communiceren dus ook niet.

VISIE

Als merk ben je onderdeel van het leven van je klanten. Je medewerkers. Je leveranciers. Je partners. Je buren. Van overheden. De maatschappij. En zij van dat van jou.

Je deelt een gebied, een stad, een taal. Koopt van elkaar, verkoopt aan elkaar.
Je vervult behoeften en hebt ze zelf even goed, soms of vaak of dagelijks.
Je hebt bewondering voor elkaar, soms kritiek op elkaar.
Je houdt elkaar scherp, maakt elkaar wijzer, hebt elkaar nodig.
Want je bent onderdeel van elkaars proces. En voorwaarde voor elkaars succes.

De sterke merken van morgen staan niet op zichzelf. Zij zien communicatie als middel om stakeholders aan zich te binden en te betrekken bij een gedeeld doel, dat iedereen verder brengt.

Visie_01

HISTORIE

Sinds 2000 helpt NR6 organisaties om zo impactvol mogelijk te zijn. Gestart als digitaal bureau, groeiden we door tot activatiebureau en maakten we opvallende campagnes vanuit ons nieuwe hoofdkwartier aan het IJ in Amsterdam. Maar we waren ervan overtuigd dat creativiteit meer moet kunnen opleveren.

Ons bloed gaat sneller stromen als we creativiteit kunnen koppelen aan businessstrategie, interactie aan organisatiedoelen en technologie aan psychologie. We gingen opnieuw terug naar de basis: onze klanten. Hoe kunnen we ze helpen om succesvol te blijven in een snel veranderende wereld? Zo werd NR6 een allround communicatiebureau met een digitaal hart en halen wij voor onze klanten aantoonbaar rendement uit elke relatie. Want communicatie kan zóveel meer opleveren.

Showreel

F'JES

F’JES

De toekomst van de comunicatie? Dat moet natuurlijk nog blijken! Maar als het aan de F’jes ligt, begint hun glanzende carrière bij jouw briefing!

De stap van school naar werk is groot. Zonde. Voor het talent, voor de bureaus en voor klanten. Want bureaus en merken blijven fris door continu te vernieuwen. Dus geven we elk half jaar jonge reclametalenten de kans van hun carrière. Geen stage, geen proefopdracht, maar een echte baan met echte verantwoordelijkheid. Uiteraard onder intensieve begeleiding van NR6. Hiermee dichten we de kloof tussen school en werk en krijgen jonge reclamemakers een unieke kans ervaring op te doen. We noemen ze de F’jes. Maar hoe speels ze ook zijn, ze hebben maar een doel: winnen.

Klinkt dat interessant of heb je een briefing voor de F’jes? Neem contact op met Paul Arts. Mail paul@nr6.nl of bel 06 53 38 86 57.

Nieuws

March 5, 2017

In Den Helder gebeurt het!

Den Helder heeft bewoners, bedrijven en bezoekers veel te bieden. Toch is dat niet het beeld dat de buitenwereld van Den Helder heeft. NR6 ging met ruim 20 vertegenwoordigers van Stichting Top van Holland, Gemeente Den Helder, Ontwikkelmaatschappij Noord Holland Noord, Ondernemersverenigingen, Cultuurinstanties en Retailers aan de slag om de…

Lees verder

Jobs

Dat je elke dag ‘fluitend’ naar je werk gaat is mooi meegenomen, maar dat je aan het einde van de dag (of nacht) weer trots naar huis gaat is een absolute must. Ben je een vrolijke, onverbiddelijke vakman of vakvrouw? Houd je van creatieve communicatie? Maak ons beter, maak ons sterker!

Openstaande vacatures:

  • Geen

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur dan een mail naar info@nr6.nl